spoko tylko że ja we wtorki dłużej pracuję
[O2] [OctaviaII 1,9 TDI] Jaka prędkość max bez chipowania si
Zwiń
X
-
[O2] [OctaviaII 1,9 TDI] Jaka prędkość max bez chipowania si
Witam od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem tego autka z roku pańskiego 2005 mam pytanie ile najszybciej udało Wam się je rozpędzić ?
Moje bez problemowo dobiło na 5 biegu do 160km/h a potem już nic - choć pod pedałem było jeszcze sporo miejsca czy to jest normalne ?Pozdrawiam Piotr
-
-
szkodzisław
I tego nie rozumiem :shock: Pod pedałem gazu było jeszcze sporo miejsca, to dlaczego nie przycisnąłeś dla sprawdzenia, czy te magiczne 160 przekroczysz?Zamieszczone przez py1szczak2160km/h a potem już nic - choć pod pedałem było jeszcze sporo miejsca czy to jest normalne ?
Komentarz
-
o to chodzi że próbowałem dojechała do 160 może 165 km/h i obroty i dalej nic tak jak by miała jakąś blokadę.Zamieszczone przez szkodzisławI tego nie rozumiem Pod pedałem gazu było jeszcze sporo miejsca, to dlaczego nie przycisnąłeś dla sprawdzenia, czy te magiczne 160 przekroczysz?Pozdrawiam Piotr
Komentarz
-
-
szkodzisław
No to dlaczego piszesz?: "Zamieszczone przez py1szczak2szkodzisław napisał/a:
I tego nie rozumiem Pod pedałem gazu było jeszcze sporo miejsca, to dlaczego nie przycisnąłeś dla sprawdzenia, czy te magiczne 160 przekroczysz?
o to chodzi że próbowałem dojechała do 160 może 165 km/h i obroty i dalej nic tak jak by miała jakąś blokadęZamieszczone przez py1szczak2pod pedałem było jeszcze sporo miejsca
Komentarz
-
no to ci niezle licznik przeklamujeZamieszczone przez rekinja swoją też z 2005 r dobijam do 240 km/h

pozatym to kolega sie pytal o 1.9tdi
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Bo nie chodzi o v-max,tylko sposob w jaki sie go uzyskuje :diabelski_usmiechZamieszczone przez wocekQrde nie wiedziałem, że 1,9 aż tyle potrafi :roll:
To po co ja bralem reeske :niewiemTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Re: [OctaviaII 1,9 TDI] Jaka prędkość max bez chipowania si
Coś masz nie teges z tym autkiem. Katalogową prędkość ma chyba 192km/h więc licznikowe 200km/h powinna iść. Ja swoją w 4 osoby jechałem prawie pod 190km/h ale można było się jeszcze rozpędzić.Zamieszczone przez py1szczak2Witam od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem tego autka z roku pańskiego 2005 mam pytanie ile najszybciej udało Wam się je rozpędzić ?
Moje bez problemowo dobiło na 5 biegu do 160km/h a potem już nic - choć pod pedałem było jeszcze sporo miejsca czy to jest normalne ?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-

Komentarz